Dakdekker in Den Haag e.o.

Daklekkages herstellen is ons vak

Schade aan uw dak kan heel vervelend zijn, soms met lekkages aan uw dak tot gevolg. Meestal gaat het om verschoven dakpannen of andere stormschade.

Daklekkages kunnen grote schades veroorzaken aan uw plafonds, muren, vloeren en interieur, maar ook aan niet zichtbare delen van de dakconstructie. Maar ook voor uw gezondheid kan de lekkage schadelijk zijn. Als u een daklekkage heeft geconstateerd, wacht dan niet te lang met contact opnemen, zodat wij snel iemand sturen om de lekkage te herstellen. Wij zijn de juiste partij voor het herstellen van de schade aan uw dak in Den Haag en omstreken.

Als er grotere problemen aan het dak aangetroffen worden zal er een schade beperkende ingreep getroffen worden, zodat u snel van de overlast af bent, hierdoor heeft u wat tijd om een grotere ingreep te laten uitvoeren.

P.H. Frauenfelder jarenlange ervaring met het herstel van daklekkage. Als u woont in Den Haag of omgeving en u heeft een daklekkage, bel dan snel 070 - 325 44 40 en één van onze medewerkers staat u vakkundig te woord en helpt u richting het herstel van uw dak. Vaak kunnen wij het lek zonder hak- en breekwerk opsporen en dichten.